Länge sedan sist.

18.06.2019 kl. 17:30

 

Tjolahopp! 

Det var ett tag sedan sist. Har haft lite annat för mig och har väl varken haft motivation eller tid till att blogga. Men så kan det ju vara ibland. 

Men Amadanda, vad har du gjort då? 

Tackar som frågar. Jag har sista tiden i Maj kämpat med prov och uppsatser. Grundskolan har jag gått ut. Vänner har jag träffat. och så har jag byggt ett 8 personers vindskydd i skogen! Sen blev det en resa till Stockholm, Uppsala, och vidare till Åland. Jag och min syster for själva med båt över till grannlandet, och såg på Bon Jovi. De spelade i Stockholm. Sen till Uppsala för att träffa vår kusin. Och sedan vidare till Åland där vi träffade vår moster. Jag har även njutit av värmen, svettats, varit med familjen och pohjkvännen, varit förkyld, och haft ögoninflammation. Nu är jag orolig över att jag har öroninflammation också. Immunförsvaret... 

okej, anyway. Jag hoppas att jag hittar med motivation under sommaren till att blogga mer. Kanske skriva lite mer poesi också, vem vet. Tjoo!

Vindskyddet

 

Bon Jovi

 

Tre av mina favoritpersoner på en av mina favoritplatser i världen <3

Kommentarer (0)
Skriv siffran 1 med bokstäver: