Det blir vår.

15.04.2019 kl. 20:00

 

Bananplättar med grädde och blåbär. På terassen. På södersidan av huset. I solen. Det blåser inte. Det är inte så kallt. Fåglarna bara kvittrar. Koltrastens röst hörs bäst. Solen skiner. Himlen är sådär klarblå, som den är på vårarna. Det är vår för mig. Jag önskar alla en bra fortsatt vecka! Jag hoppas att ni tar er tid och ser er omkring. Känn värmen från solen, nån sekund bara. Det är ganska skönt. 

Tjooo!

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Hallå! 

Amanda här. Ungdom i sina bästa eller sämsta år. 

Går i skola, än så länge.

Bor i en liten småstad mitt ute i ingenstans.

Kreativitet, musik, fotografering och natur är det jag lever för.

Långpromenader är något av det bästa jag vet och att gå på café är inte heller så dåligt.