Man blir hopplös, när man har uppsatser som väntar.

10.04.2019 kl. 21:30

 

Ännu en gång sitter jag framför datorn. Ännu en gång har jag ett flertal skrivuppgifter och uppsatser från skolan att göra. Ännu en gång sitter jag med datorn framför mig, utan att röra tangenterna. Jag tittar på skärmen. Flyttar från wikipediafliken om Henning Mankell, till min uppsats om honom. Stirrar på skärmen. Jag öppnar en ny flik. Trummar med fingrarna på bordet. Dricker vatten. Tänker "Skärp dig Amanda. Tillbaka till Wikipedia nu!" Jag flyttar mig tillbaka dit. Börjar läsa. Slutar läsa. Öppnar en till ny flik. Sjunker ner på stolen. Skriver in Ratata.fi. Läser några blogginlägg. Tänker en gång till "Men påriktit Amanda, skriv nu bara, så har du det över. Inte tar det länge bara du börjar på nu!". Läser lite mer om Henning Mankell. Börjar skriva på det tomma dokumentet. Efter 7 meningar ger jag upp. Öppnar ännu en ny flik. 30 minuter senare sitter jag och läser om Elvis Presley på Wikipedia. 

(Inte visste jag att han jobbade med att köra lastbil och studerade till elektriker i unga år..?)

Man är ju verkligen patetisk. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver: