Veckan som gått och en lista (eller två).

06.04.2019 kl. 18:07

 

Det är Lördag. Solen skiner. I solen är det 16 grader. Det är vårväder. Vill dock inte tänka på att det ska regna hela nästa vecka, men det tycker jag att vi tar och ignorerar. 

Natten mellan söndag och måndag sov jag en timme, på hela natten. En timme. Så jag var ledig på måndag. Tror inte att det är en bra idé att vara i skolan och plugga på bara en timmes sömn. Mellan måndag och tisdag sov jag 3 timmar. Och mellan tisdag och onsdag 4 timmar. Så jag har varit trött. Och är fortfarande trött. Men jag har sovit lite bättre resten av veckan. Så jag är påväg upp åtminstone. Jag har umgåtts med vänner, jag har umgåtts med min pojkvän, jag har tagit promenader, jag har gjort skolarbete. Dit for ännu en vecka. Och det är ju knappt två månader kvar av denna termin. Tror ni att jag längtar till semester och lov? Jaaaa, det gör jag. Jag har även något annat jag ser fram emot de närmaste veckorna. Jag ska nämligen på en resa. Till Kreta. Detta är något jag verkligen känner att jag behöver, och inte tackar jag nej till en skolvecka mindre inte! Det kommer bli skönt att komma bort ett tag. 

Och nu gott folk, har jag så mycket energi, så jag tänkte besvara några frågor på denna lista. Hittade dessa frågor på den vi alltid kan lita på: GOOGLE. Tack min vän. Kanske ni får lära er något nytt om mig. Eller kanske inte. Vem vet. 

 

1. Bor du ensam eller med någon/några andra?

Bor med mina föräldrar för tillfället, och kommer högst antagligen att göra det i tre år till. Trivs bra med dem.

2. Hårfärg?

Väldigt svår fråga. Det brukar se lite olika ut i olika ljus. Men brunt. Typ. 

3. Ögonfärg?

Blåååååååå.

4. Hur lång är du?

165,4 cm. Blir knappast längre än så.

5. Singel eller i förhållande?

I förhållande!

6. Vad spenderar du mest pengar på?

Eeeh, mat kanske? Jo, antagligen mat :)

7. Hur många syskon har du?

Två. En storasyster och en storebror. Jag är alltså yngst. 

8. Favoritfärg?

Blåååååååå.

9. Vad gör du varje dag?

Lyssnar på musik. Konstant.

10. Favoritmat?

Sushi? Pasta med räksås? Eller kanske en riktigt god skaldjurssoppa? Ja, gärna nåt med fisk elelr skaldjur som ni märker. Men älgkött kommer nog näst med på listan. Eller grillade champinjoner med lök?

11. Vad ser du fram emot till våren?

Att gå ut grundskolan. Att sommaren är påväg. Sena varma kvällar med solsken. Resan till Kreta. Att kunna gå i T-shirt på dagarna.

12. Vad har du alltid i kylen?

Pesto, ost, gurka, lök, ägg.

13. Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

Oftast morgonmänniska.

14. Har du under de senaste 24 timmarna dansat galet mycket? 

Absolut.

15. Har du under de senatse 24 timmarna gråtit?

Jepp!

Favorit artsit/band?

Näääe, hur ska jag kunna svara på det?! Ska jag skriva en lista till nudå? Dessa är inte i ordning för jag kan inte välja vem/vilka som är bäst. Men här är de som jag lyssnar på mest JUST NU. 

 • Toto
 • Bon jovi
 • Queen
 • Michael Jackson
 • Anastacia
 • Celine Dion
 • Jay Smith
 • Imagine Dragons
 • Boston
 • Coldpay
 • Enya
 • Édith Piaf

Jepp, det var det. 

Ha en bra fortsatt vecka hörni. Om någon känner att de behöver en kram just nu, så får ni en. Tjooo!

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 5 med bokstäver: