Tänker.

12.03.2019 kl. 16:20

 

Tänker på allt som varit

Tänker på allt som ska bli

På det jag har sagt

gjort

tänkt

På allt det jag inte sagt

gjort

tänkt

Jag tänker på framtiden

Hur kommer mitt liv att se ut

om ett år

eller två?

Vad har hänt på det året som gått?

Vad var jag då

Vad gjorde jag?

 

 

Tankarna rusar genom mitt huvud. Men det är okej. Verkligen. Det liksom... känns ändå bra på något vis? Detta är tankar som jag behöver tänka lite på ibland också. Inte hela tiden, men ibland. Om jag ser på mig själv ett år tillbaka. Den människan jag var då. Oj vad det har hänt mycket med henne på ett år. Vad hon var osäker på sig själv, vad hon tvivlade på sig själv, vad hon trodde att hon hade koll på läget, då hon verkligen inte hade det. Hon var någon helt annanstans. Om jag ser på mig själv idag. Jag är mycket säkrare på mig själv. Jag vet mer vem jag är. Inte vet jag allt om världen ännu. Inte alls. Men jag vet mer. Och jag har lite mer koll på läget. Jag är påväg åt rätt håll känns det som. Om jag ser på mig själv om ett år. Jag om ett år? Ingen aning. Men jag har hopp om att det blir bra. Jag tror att det blir bra. Jag vet det. 

 

Den fina värld jag lever i.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 1 med bokstäver: