Tre låtar jag lyssnar på Repeat just nu.

11.03.2019 kl. 12:00

 

1. Hold You - Hanna Fern, Liamoo

Så mycket känsla. Så äkta. Alla som varit förälskade nångång kan relatera till den. Enligt mig är den inte som de andra sliskiga romantiska låtarna. Den här är annorlunda. Den är äkta. Det finns ett äkta budskap bakom. Och jag tycker så mycket om den.

 

2. Amanda - Boston

Ironiskt att låten heter Amanda. Men iallafall. Låten har ett sånt flyt, och melodin bara rullar på. Fin text också. Boston är ett band jag lyssnat på i drygt ett år nu. Och de har bättre och sämre låtar. Men de som är bra, är verkligen bra! Om ni vill ha ett till tips från Boston rekommenderar jag "Didn't mean to fall in love". 

 

3. Every teardrop is a waterfall - Coldplay

Denna låt. Om jag behöver bli på bättre humör och få energi, då är detta låten jag går till. Jätteskön och väldigt enkel, men ändå har den något extra som jag fastnar för. Coldplay är ett band jag lyssnar på regelbundet. I stort sett varenda dag. Fler låtar av Coldplay är "Something just like this", "Paradise", och "Fun".

 

Det var allt för idag. Musik hörni. Musik. <3

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver: