Hejsan Hoppsan! Jag är tillbaka.

21.02.2019 kl. 20:10

 

Hejsan Hoppsan! Det var ett tag sen. I höstas befann jag mig i ett tillstånd då jag varken orkade eller hade lust att blogga. Hade ärligt talat helt glömt bort bloggandet. Men här om dagen kom jag på det. Kanske man skulle börja blogga igen? Så nu är jag här. Jag kan inte lova att jag bloggar massor nu, men vi får helt enkelt se hur ofta det blir. 

Vad händer i ditt liv just nu? Tackar som frågar. Inte särskilt mycket tror jag. Jag vet inte riktigt. Jag går i skolan, och går ut grundskolan om 3 månader. Ni har ingen aning om hur mycket jag ser fram emot det, och hur mycket jag ser fram emot att slippa den skola jag nu går i. Sen umgås jag också med vänner och människor jag mår bra av att umgås med. Jag umgås även med mina föräldrar. De är fantastiska (för det mesta). Men bortsett från det gör jag inte mycket. Jag lyssnar på musik. Väldigt mycket. Rock, pop, klassiskt, akustiskt, filmmusik, 70-90tals, svenskt, och vad det nu är Coldplay spelar. 

Vad är det bästa som hänt under det senaste halvåret (Med tanke på att du varit borta från Ratata under en så lång tid) Tackar som frågar igen. Hmm.. Det bästa som hänt? Det finns flera saker. Ingen som är det bästa kanske, men fler bra saker har nog hänt. Jag är för det första mycket säkrare på mig själv nu, än vad jag var i våras, för snart ett år sedan. Jag har för det andra gått och skaffat pojkvän, det är också jättehärligt. Och han är verkligen den finaste människan man kan tänkas vara med. Sen har jag också de finaste vännerna man kan tänka sig. De förtjänar verkligen allt bra här i världen. Otroligt tacksam att jag har dem. Och till sist har jag hittat massa ny musik som är svinbra. (Det är för intresserade läsare ett uttryck jag använder allt för ofta och allt för mycket. Svinbra.) Många artister och låtar. Musik är ju bara fantastiskt. 

Hur tror du att ditt liv kommer att se ut framöver? Tackar som frågar ännu en gång. Jag har ingen aning. Jag som många andra har insett att mycket hinner hända på ett år. Mycket hinner hända på några dagar. Men jag kommer antagligen att bo i min lilla hemstad 3 år till. Det kallas Gymnasiet. Men bortsett från det har jag ingen aning. Jag kommer väl fortsätta lyssna på musik, läsa, och hoppa omkring och vara glad över småsaker. Sen hoppas jag förstås på en hyfsat lätt och ljus framtid, men man får se hur det blir. 

Hur ser du ut nu för tiden då? Tackar som frågar. Igen. Så här. Varsågod. Om någon vill veta något mer så är det väl bara att kommentera. Tjoooo!

Kommentarer (0)
Skriv siffran 3 med bokstäver: