Söndag.

23.09.2018 kl. 19:40

 

Det är Söndag idag. Det är slutet på en helg. Början på en ny vecka. Och det känns helt okej faktiskt. Det känns helt okej att fara till skolan imorgon. Länge sedan jag känt så. Har spenderat helgen med familj och vänner. Mycket skratt och många fina stunder, och väldigt mycket musik. Kommer att minnas den här helgen länge. Stjärnklara nätter med fina samtal. Tackar till alla som varit med. Nu sitter jag här, klockan är snart halv 8, jag lyssnar på musik, och det känns helt okej. Livet känns helt okej. Hur länge den känslan varar, det vet varken jag eller du. Men just nu känns det bra. Ta vara på det, det ska jag. 

Och nu ekar When I Held Ya med Moa Lignell i natten. Jag tänder ljusen. Jag tänker. Jag sjunger med. Och så börjar en ny vecka igen.

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

Hej! 

Amanda här. Ungdom i sina sämsta år. 

Går i skola, än så länge.

Kreativitet, musik och natur är det

jag lever för.