2 dagar kvar

30.05.2018 kl. 19:28

 

Snart hörni. Snart. Nu är det bara två skoldagar kvar, och sedan slipper jag detta. Allt detta lidande jag gått igenom, allt svek, all osäkerhet, alla konflikter. Allt detta slipper jag i två och en halv månad. Och jag ska ta vara på det. Till 100%. Jag skulle inte orka en vecka till, och jag är så glad, att jag snart får bli ledig. Jag är så trött. Så trött på allt just nu. Men, denna onsdagkväll, då jag sitter här på balkongen med ett glas coca-cola i handen och känner den varma sommarluften, då njuter jag. Och jag bara inser plötsligt, att det bara är två dagar. Två dagar.

Mina planer för sommaren är att arbeta, bo 1 vecka på ön på Finlands västra sida, och läsa massvis av böcker. Sedan ska jag bara sova, och spela mycket musik. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 10 med bokstäver: