10 dagar.

20.05.2018 kl. 20:04

 

Vill tillbaka. Vill spola tillbaka. Ett år tillbaka. Eller till då jag var liten. Till tiden då livet var så kravlöst, och ens största problem var att man inte fick en glass, eller att man hade tråkigt. Åååh, om jag bara skulle ha vetat då. Om jag bara skulle ha vetat då hur stressigt jag har det nu, och hur lite tid jag får för mig själv. Skulle gärna spola tillbaka, då jag bara låg där på gräsmattan och var rastlös. Då jag längtade tills jag skulle ha läxor eller ett jobb. (Vilket konstigt barn jag var ändå). 

Eller så skulle jag vilja spola fram i tiden. Till en bättre tid. Där jag vet vem jag är och vart jag hör hemma. Om det finns någon sådan tid. Just nu hör jag inte riktigt hemma. Jag trivs inte riktigt, och jag känner mig ensam. Det hör väl till, så här i Högstadietiden. Men jag önskar att det inte skulle kännas så som det gör nu. Önskar mig till en plats. Där allt var bra. Och att jag åtminstone skulle kunna vara mig själv.  

Men sådär annars så väntar jag på semestern. Sommarlovet. Bara 10 dagar kvar nu. Men det där "bara", är ganska så mycket. Det är alltså 40 lektioner ennu. 40 ändlösa evigheter. 10 dagar. Försöker bara att ta 1 minut i taget just nu. Försöker få lite sömn på nätterna. 

Men bara man skulle få vara barn igen. Nog skulle det vara skönt. 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 7 med bokstäver: