Dagar

16.05.2018 kl. 22:37

 

Jag räknar dagarna. Dagarana tills jag blir ledig. Dagarna tills jag får sommarlov. Idag är det bara 12 dagar kvar. Det låter ju inte så mycket, eller hur? Men det innebär 48 lektioner. 48 stycken 70 minuters lektioner kvar... Typ 3 prov och 3 förhör kvar. Åtmintone. Har ingen ork kvar. Ingen ork att plugga. Ingen ork att kämpa. Ingen ork att vara. Men snart. Snart blir jag ledig. 

Hade annars tre nära vänner på besök idag. Har typ inte pratat med dem på några månader. Och det var så kul! Vi hade så mycket att prata om, och vi trivs så bra ihop. Ta vara på era vänner hörni. De är dyrbara. De är viktigare än ni förstår. Ta er tid med dem. Berätta åt dem hur viktiga de är. Tusen Tack till er som var här ikväll. Det var så givande, och jag är så glad nu i efterhand. 

Ta vara på det. Bara gör det.

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 1 med bokstäver: