Den senaste veckan

14.04.2018 kl. 22:12

 

Den har varit otrolig varierande. Det började med att jag har skrattat, så som jag inte gjort på länge. Ni vet, den känslan när man skrattar så mycket att man inte kan andas, man får inget ljud ur sig och man kan inte ha en seriös diskussion förrän en timme efter. Jag åt helt enkelt middag med en god vän som jag inte träffat på 1 år ungefär. Som sagt, har inte skrattat så mycket på en lång tid. Sedan fortsatte veckan. Tisdag och Onsdag grät jag. Dygnet runt. Vet inte när jag senast har varit så ledsen. Tänker inte gå in på varför jag grät. Men det har varit en ganska tuff vecka på det viset. På Torsdag hände ingenting, men kan ju nämna att under hela veckan har jag också haft otroligt stöttande vänner i skolan. Stort tack till dem! Fredag hade jag väldigt roligt igen. Umgicks med goda vänner hela kvällen. Dessa små kvällar, då alla samlas. Inte känner man alla där, men man lär känna dem. Dessa kvällar är väldigt viktiga. Man skrattar, pratar, cyklar, går, äter mat, och bara har så otroligt roligt. Vill tacka alla som var med! Och sedan blev det äntligen helg. Efter en sådan tung vecka jag har haft. 

Vill uppmana alla att ta vara på de små stunderna. För det är ändå de som räknas i slutändan. En middag med en god vän eller familjemedlem. En promenad i parken. Kvällarna i stan då man aldrig vet vilka nya personer och vänner man träffar. En cykeltur till gravgården med två goda vänner. Ett diskussion med en arbetskamrat, vän eller lärare. Eller att man bara får ett leende på gatan. Gå inte och vänta på Fredagen, helgen, sommarlovet, och semestern hela tiden. Tänk på veckan som gått. Vad har du att vara tacksam över?

Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver: